repris, ngt ändrad" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris, ngt ändrad


förbli människa ~ senryu




                
                                                                       

                                                 Maskinsamhället 

                                             Låt dej inte avtrubbas
                                            
                                                    Se någon idag

 




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-07 08:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !!
2009-07-07

  Carola Bouvin
Tänkvärda ord i allra högsta grad! Snyggt!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP