Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt fråga, till barn, här med svar Texten är förstås skriven på en mobiltelefon med skitliten text o textruta


Livet är... - barnsligt enkelt -



...att ha jobb
det tyckte Bob

...att ha en riktig vän
så kände ätminstone Sven

...som att gå på en mina
visste Katarina

...att på något vara fena
sade tvärsäkert Lena

...allting närt och kärt
menade såväl Bert som Gert

...bara en början
kände visst Örjan

...ändå värt att leva
påstod nu blåögda Eva

...stå på egna ben
sade helt käckt Sten

...rena villervallan
kände nog mest Allan

...att äta, sova, älska, skita
påstod en tjej vid namn Anita

...väl mest bara paj
ansåg en gosse som hette Kaj

...rätt kul att få vara me
visste helt visst Desiree

...att jämt va som på fel ställe
kände en ursinnig Pelle

...inte alldeles kass
trodde Ville med sin hartass

...bara helt flängt
sade dystre gossen Bengt

...allt värt besväret
tänkte Louise med trägeväret

...likt en fågel i sin flykt
hade Jörgen ofta nog tyckt

...att med fusk vinna medaljen
tycktes Peter känna den kanaljen

...ju både och
visste Gunilla ju dock

...skört, skall gudarna veta
menade så Margaretha




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-07 11:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Underhållande läsning !!
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP