Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När möts vi

Vill att du kommer
Hem till mitt hus
Vill att du är här
Så livet får ljus

I mörker jag sitter
Och väntar på dig
Ljusen de flammar
Kan du se mig

Jag följer dig
De vägar du gå
Vi två tillsammans
Det tänker jag på

Vet att du kommer
Men undrar när
Känner din närhet
Och jag väntar här

Dagen den kommer
Eller blir det en natt
Stunden då vi två
Ska finna vår skatt

Båda vi letar
Vi söker och lider
Snart ska vi finna
Lyckliga tider




Fri vers av Therés
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!