Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar

Jag ser dig på stan
Gå runt hela dan

Minns det vi hade
tillsammans en gång
Tänker tillbaka
och sjunger en sång

Undrar ibland
hur det varit nu
Om vi var ett par
ett par, jag och du

Det var nog det bästa
att det ej blev så
Men tanken den finns
i mitt huvud ändå

Man kan ju inget veta
om det som ej har skett
Jag tänker och jag undrar
om vi två gjorde rätt

Det får vi aldrig veta
som läget nu det är
Men en gång i tiden
så var jag härligt kär




Fri vers av Therés
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-09-30 23:42



Bookmark and Share


    Totte Temmelin
förlåt. ibland ska man inte skriva komentarer när man är på dåligt humör. ber som hemskt mycket om ursäkt. stoppar foten ur munnen. NY FÖR FAN SLUTA INTE UPP MED ATT PUBLICERA HÄR. ber som hemskt mycket om ursäkt att min förra kommentar fick dig att tro att det var så jag menade.

Lova att du inte slutar upp med att publicera här. och låt inte sura männinskor som jag hindrar dig heller.
2005-10-02

  Therés
Hej Totte.
Hoppsan!
Visste inte att man inte fick lägga ut mycket på en gång på sin sida.
Trodde det var fritt fram när man betalt in avgiften!?
Jag skriver inte så ofta
men mycket på en och samma gång i perioder...

I fortsättningen får jag skriva mycket
och ha det i min dator i stället
och lägga ut något bara ibland.
Jag är ny här på poeter.se
så jag är taksam för att du tillrättavisat mig här...
Men jag måste erkänna att jag
blev ledsen av ditt meddelande.
Lät som du trodde jag gjort fel med flit?
Vad är det för lista?
Kan man se hur många texter en person lagt ut?
Ber om förlåtelse för att jag har gjort något galet.
Ha det så gott.
2005-10-01

    Totte Temmelin
direkt ohyfsat att lägga ut så många alster på en gång.att ligga på listan är ett sätt att få komma fram till andra. nu har jag inte läst dina texter bara som ren protest. men jag kommer. bara så att du förstår att det är inte snällt och hyggligt mot andra att göra som du har gjort. men va fan du var förmodligen bara ivrig att få vissa upp dig.

ha en skön natt

( hoppas du inte tar allt för illa vid dig av min kritik)
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!