Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås en sarkasm


Aforism nr 959





Jag frågar
inte för att få svar

utan för andra
att förödmjuka mig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2009-07-07 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP