Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets egna stund

En egen stund.
I min vardag.
Skriver jag.

Ibland.
Sover jag,
ifrån mina problem.
Man försvarar sig så,
när problemen,
blir för stora.

Men ibland.
Kommer den där,
speciella stunden.
Då jag har tid att skriva.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-07 21:14



Bookmark and Share


  Cris
Det är fint med olika stunder.
2009-07-10

  Sturesdotter
skriv
skriv

du gör det bra
2009-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Båda dessa ingredienser är viktiga.
Sömnen upplever jag som en utomordentlig tillflykt.
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson