Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trist att en man med ändå goda förutsättningar inte lärde sig utnyttja dem och få ett ännu bättre och längre liv än han fick!


It´s a pity - ja det är det

Sorgligt är det - att trots en Gudstro som tyvärr var lite förvrängd men som ju kunde ha rättats till och detta att vara King of Pop - ändå inte inse hur fel han levde och för sina barns skull i tid rätta till detsamma.

Tänk att ha sådan möjlighet, kunna hjälpa och också frälsa världens ungdo-mar med flera och ändå inte ta till vara på det.

Ja det gör mig så ont, många var de tårar jag fällde å hans och alla missade chanser igår kväll vid minnesgalan för MJ. The King of Pop och som man följt hela livet, då vi var jämngamla.

Väl medveten om att för hans del så har det redan börjat så fel redan i barn-domen och där ber jag om en vädjan och tankeställare till många föräldrar - att led ditt barn rätt och måtte du inte utnyttja ditt barns ev popularitet att tjäna pengar på.

Trots fel inställning till tron på Gud och det eviga livet - vila i frid MJ - och måtte han ha vetat om hur älskad han var eller nu i sin himmel ändå ha fått vetskap om detsamma.

PL




Fri vers av Pia Lindström
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 05:54



Bookmark and Share


  Anna*
Fint skrivet och du har fångat flera tankar som du delar med många andra.

Undrar just om Gud ser på sådant på samma sätt som vi?
Kanske räckte det för Gud att MJ fick chansen att vara MJ.
Kanske räckte det att han fick skapa en barndom
och ge andra upplevelser på olika sätt.
Kanske var pengarna kompensation från Gud för allt som blev så fel... Vem vet?

Fint skrivet
2009-10-13

  Bibbi VIP
Exakt dessa tankar kom till mig också då jag såg minnesgalan.
Bra fångat.
2009-07-12

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Satt oxå o kollade på minnesgalan...
Och just precis detta som Du skriver....
Så lätt det är att missa dessa tillfällen...
Bra skrivet....
Detta med "fel inställning" skulle jag
vilja stryka under på, Du skriver ju INTE
fel ställning. alltså.. För den vet vi ju inget om...
Hans förhållande till Gud vet ju endast Gud...
applåd
kb
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Pia Lindström