Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man går in i en skog är det viktigt att lyssna noga för att se om där finns några fåglar, känna brisen mellan träden smeka huden medan myrorna kilar kors och tvärs överallt för att samla de sina till resning


Aforism nr 958





Hon var visserligen villig
att ge sig åt honom

han var dock föga villig
att ta emot
emedan även han varit villig
att ge sig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 13:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är benägen att hålla med dig, å andra sidan sägs det att rika barn leka bäst
2009-07-08

  stella
Inte så bra med två lika...
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP