Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om vådan av att promenera





När man går
in i en
skog är det

viktigt att lyssna
noga för att
se om där

finns några fåglar
känna brisen mellan
träden smeka huden

medan myrorna kilar
kors och tvärs
överallt för att

samla de sina
till resning för
att störta regeringen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP