Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min vackra, nyfunna vän här på Poeter.se


" Jaaa, Sulimaa! "- du vackra vän:-)

I juni-sommaren kom du
stilla tassande på tå
så naturlig och helt äkta
med ögon så vackert blå

vi närmade oss varandra
kanske lite trevande så där
men ganska snart så visste vi
att det är något extra allt det här

vi fann att vi trivdes
med att småprata med varann
om smått och om stort
så där som bara tjejer kan;-)

nu snackar vi på djupet
om hur livet varit och är
vi njuter av vår vänskap
den som frodas nu och här

tillsammans är vi starka
men faller vi ändå
så vet vi att vi reser oss
att vi inte ensamma behöver gå

min vän du kom med sommaren
i juniregn och solskensdar
och aldrig ska jag svika dig-
som din vän, jag stannar kvar!


* Kram och kärlek/Anitha *




Fri vers av Junitvillingen
Läst 345 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-08 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin hyllning! Det borde finnas fler sådana underbara personer ute i världen.
2009-07-09

  Glensan
Vackert ödmjukt, jag har funnit henne
med, en otroligt varm kärleksfull kvinna
fantastisk att "prata" med!!

Mycket fint skrivet!!!
2009-07-09

  Lars Hedlin
I djupet av själen..känsla som reser i evighetens hav.....
2009-07-09

  issac.a.m
vackert skrivet till en härlig vän..
2009-07-08

  Sturesdotter
fin hyllning
2009-07-08

  sulimaa
Meeeen åhhh älskade underbara du!!! Tack så innerligt ur djupet av mitt hjärta Anitha ...ja det är något extra mellan oss...du är en helt underbart varm kvinna och vän !!! Ingen har skrivit så fint offentligt till mig tidigare och jag blir så glad så det kommer en liten tår på min kind ...aldrig kommer jag svika dig och dina förtroenden heller ...aldrig!! Finns för dig här nu och alltid !! Varm kram...BOKMÄRKER!!! :):):)
2009-07-08

  blaite
Så fint..
2009-07-08

  Carola Bouvin
Så fint skrivet till en vän!
2009-07-08

    Ken Cassel
Nu blir jag nästan lite svartsjuk
----))

Kramar!!!!
*Mera leenden*
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen