Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Som en alvprinsessa skrider hon fram genom det höga gräset,
långt innan dimman lättat.
Ljus och mild i sin vita skrud.
Ljusare än solen,
som ännu inte gått upp.
Daggen glimmar och ger varje grästrå sin egen diamant.
Det är precis som en saga,
en saga för bra för att vara sann.

I nästa ögonblick vaknar jag, och hon är borta för alltid.




Övriga genrer av giftormen
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giftormen
giftormen