Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskvädrets dotter

Blixtarna var hennes föda. Varje åsknatt var den andra lik.
Drömmande satt hon i fönstret för att sedan gå ut,
ut dit hon hörde hemma: I ovädrets mittpunkt, med blixtarna som bundsförvanter.
Det var så hon föddes, så hon levde och så hon skulle dö; mitt i stormen, smekt av regnets famn.




Övriga genrer av giftormen
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-08 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giftormen
giftormen