Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om texten kanske inte är personligen verklighetsförankrad förekommer sådant här. Även om man inte tror eller tänker på det, förekommer det även i alla länder.


Den ilskne

Man kunde se rädslan i hennes ögon, rädslan som inte visade sig så ofta.
Han blev sällan arg, men ibland kokade det över även för honom.
Då stod hon där i ett hörn av köket och liknade mest en skräckslagen ekorre.
Det hade kokat över, det syntes tydligt i hans ansikte.
Ögonen glödde, och i pannan blänkte en svettdroppe.
"Kom inte närmre!"
Hon avvaktade, förde handen bakom ryggen och greppade en gaffel ur diskbaljan.
"Kom inte närmre!"
Han rörde sig lite, hon viftade med gaffeln.
På bordet stod en sönderslagen tallrik. Pajbiten på tallriken förblev oäten.
Ett moln av ilska och skräck vilade över det lilla torparköket.




Prosa av giftormen
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-04 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giftormen
giftormen