Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amputerad. (Och TILLIT var mitt vackraste palindrom)

Sätt karamellfärg till mitt blod.
Allt är ändå bara fejk.
Du har svikit mig mer än alla.
Sätt karamellfärg till mitt blod.

Även om det inte är äkta
så kanske jag kan lura mig själv
att tro.




Fri vers av Tina-sol
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-08 23:38



Bookmark and Share


  Blodros
Gillar helheten..
från rubriken, till de 2 styckena, och känslan i innehållet.
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol