Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur ska det gå till?

att skiljas från han kommer vara svårt så är det någon som har erfarenhet av att lämna varandra när känslorna är minst lika starka som tidigare får ni gärna säga till!

hur ska det gå till?
inte snacka mer
inte veta något om varandra

hur ska det gå till?
att bara glömma känslorna
att bara trycka undan dom

hur ska det gå till?
när vi ses igen
när jag kommer hem

vad ska sägas och vad kommer hända?
ingen aning, man får hoppas på det bästa!




Övriga genrer av Bollen
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-09 00:42



Bookmark and Share


    hejkatt
jag säger samma sak; hur ska det gå till?
lär mig?
2009-08-02

  billie
javet. vad fan är det för en grej egentligen? om man älskar. kan man inte bara göra det tillsammans då?
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Bollen