Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ mot Själ ~ Senryu






Äntligen möts vi

Själ mot själ mot kropp mot kropp

Kärlekens jubel




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-09 10:22



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra, första raden är överflödig liksom mot i andra, kanon....
2009-07-09

  mare VIP
Enade till ett.....vackert..
2009-07-09

  Elaine.S VIP
Underbar!!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP