Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska mig

älska mig så att det gör ont
jag är äkta
jag är smärta

jag kommer att ge dig sömnlösa nätter
och dagar fyllda av grubblerier

du kommer att vilja vara rätt
men ständigt ha känslan av att vara fel

när jag gråter om natten kommer du hålla om mig
och känna maktlöshet

älska mig så att det gör ont
jag är äkta
jag är smärta


älska mig..




Fri vers av esmeralde
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-09 11:50



Bookmark and Share


    ddwn
essensen av jordisk kärlek... fint skrivet!
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

esmeralde
esmeralde