Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du du du

Du

Nu vet jag
Nu är jag säker
Jag kommer att bli galen

Så många gånger förut har jag varit nära galenskapen
men aldrig som nu

du har varit så nära
dina händer på min kropp
över hela mig
på alla hemliga platser
där bara den som är speciell får tillträde



Din tunga
Jag kommer att bli galen
Din tunga är allt jag kan tänka på
den har varit på min hud
mina läppar,
mina bröst
mitt kön

överallt har den varit
fjäderlätt utforskat mig
varit nyfiken
smakat
fått mig att kvida
högt
ogenerat


Det är allt jag kan tänka på
Det enda
min hjärna,
mina tankar.. allt,
hela jag ..
är bara
du du du

tanken på att aldrig få uppleva dig igen
gör mig galen
galen på riktigt

Så många gånger förut har jag varit nära galenskapen
men aldrig som nu

Nu vet jag
nu är jag säker
jag kommer att bli galen














Fri vers av esmeralde
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-09 17:18



Bookmark and Share


  esmeralde
så sant..förkortningarnas mästare är i farten men tar åt mig av sann kritik och ändrar
2009-07-09
  > Nästa text
< Föregående

esmeralde
esmeralde