Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga

Nu eller sen
eller
Nu eller aldrig

Vill vänta
kan inte vänta

Vågar jag vänta

Våga språnget
NU
med dig




Fri vers av Pearl
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-09 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pearl