Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av glas

Om du är av glas
kan du gå sönder
Om du är av glas
kan man se genom dig
Om du är av glas
kan något finnas
på andra sidan
Hur ska man bli hel
om man gått sönder
om man är
av glas




Fri vers av Pearl
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-31 19:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Man ser till att bli ångad in till ett annat ämne
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Pearl