Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätter en rynka i hjärtats utkant

Alla sekunder när vi inte är här.
Meningslösa tidsfördriv
som bara stjäl liv
och sätter ännu en rynka
i hjärtats utkant.

Alla sekunder när vi inte är här.
När vi sitter på varsin kammare
och skriver tröstlösa visor.

Jag önskar jag fick smeka din kind.
Jag önskar dina hemligheter tatuerade i min svank.
Bara en röst. Ett andetag i vakuum.

Alla sekunder när vi inte är här.
Meningslösa tidsfördriv
som bara stjäl liv




Fri vers av Tina-sol
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-09 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol