Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Death

Death is uppon me
For i can see his face in the darkest of nights
and he says to me
The shall not fear me
Because i am your friend next to my self

Now idon´t fear death no more
its no use because you cannot escape it
it is my vary best friend next to life itself




Fri vers av deadangel86
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-07-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deadangel86
deadangel86