Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag hatar dig
För att du älskar att höra min röst
Jag hatar dig
För att du ljuger för mig
Jag hatar dig
För att du anklagar mig
Jag hatar dig
För att du vänder dig bort och bara ler!




Fri vers av deadangel86
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-23 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deadangel86
deadangel86