Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN

den här dikten handlar om sanningen:
att skriva sant
att måla sant
att äta sant

den här dikten handlar om sanningen / salthalten:
att skriva salt
att måla salt
att äta salt

den här dikten handlar om timglaset:
att skriva sand
att måla sand
att äta sand

och sen grina illa




Fri vers av kirsikka
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-10 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kirsikka
kirsikka