Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till D.

Du och jag
Ett pussel

Ingen passar så bra ihop med mig

Din sovande kropp och min

Innan mediciner, innan terapi
Du, och vårt pussel
fick mig att slappna av, vara trygg, sova

Hur ska jag kunna bli hel utan dig?
Kan någon annan passa så?

Hur många rätta alternativ finns i ett pussel..




Övriga genrer av Månika
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-10 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månika