Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meningslöshetens mening


Om meningslösheten breder ut sig
kan man se gränser där något annat tycks bilda avundens mylla

bitter är saften som vattnar den förtorkade slätten
och gräset som stelnar som sten mot de stenar som kallnar i vinden

Allt detta kan skimra som girighetens juveler
att samla i andlighetens grotta
den fördolda

och meningslösheten finner sin mening




Övriga genrer av korpfjäder
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-11 09:12



Bookmark and Share


  Cadena
Det låter som att mjölka sanningen ur något och det är nog meningen med livet. Fint,
2009-07-11

  Ronny Berk
filosofiskt tänkt och formulerat; bara ord kan vara värdefulla ord
2009-07-11

    snöö
Måste vara stort om man kan förmå sig att känna så. Tycker om dikten.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder