Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp poeterna lösa det är sommar och blommorna blommar

Det finns ett max antal
lögner
innan
korthuset faller
isär

Det finns
rosor
i rabatten
och i behån
dina fantastiska
bär

Vart bär
det här
hän

Det finns
en öl som är
urdrucken
och ett leende som
inte går att ta
miste på

Snart är
det
två
minuter
kvar
tills nästa klockslag

Draken är
vaken
och toffelhjälten
har dålig hållning
som vanligt

Poeterna
är en sort för
sig
en slags blomma
mitt
i buketten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-11 13:49



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt skön Ola !
2009-07-12

    Erika H
En härlig blandning av ord och "sanningar" som smakar sommar och leende. Mitt i buketten finns alltid en blomma som skiljer sig och doftar för var och en olika.

Ja, släpp oss fria, allihopa att skapa egna blommor.
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan