Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När musiken dunkade i mitt blod och dina steg gav mig mod

Du var aldrig
nykter
i dessa sammanhang
men aldrig
att
du
vek dig dubbel
vid buskar eller
toaletter

Jag
ser dig
framför
mig
bruna intensiva ögon
och en kropp
som
trotsade
dansgolvets lagar

Hur dina andetag
närmade sig
mitt
vänstra
öra

och hur
vi skiljdes
åt
som ett
par
som
aldrig
förenas




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-11 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan