Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll älskling

Vaxduken
behöver inga
tops

Topsen
behöver
inga
öron

Men
företaget som
säljer
topsen
behöver
ett visst mått
av konsumtion
för
att behålla
en viss
levnadsstandard

Standard
hemma hos
mig
är
en öl
i trädgården
innan öppningsdags

Linan
till flaggstången
är rejält spänd
och för inget oväsen

Men jag
hoppas

att få
dig
på rygg
ikväll älskling
med diverse
ljud från
din mun




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-11 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan