Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar ute

Det regnar ute
Du ligger på mig
Jag har armarna runt dig
Du rör vid min arm

Det regnar ute
Du sluter dina ögon
Mitt hjärta flyr
söker efter ditt

Det regnar ute
Du rör vid mitt hår
Jag andas in dig
Håller dig kvar

Det regnar ute
Jag sitter på bussen
Du står i regnet
saknar du mig också?




Fri vers av "Arne"
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-11 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

"Arne"