Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmaskin

Hon
var inte nykter
men ändå
inte riktigt full

Hon spottade ut sanningar
som hade gömt sig
i vuxenkropp

Folk blev upprörda, nedrörda i mixer
och en del hade svart humor och skrattade

Sanningen svider
och dagen efter
hoppades hon
på en tidsmaskin




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-10-01 21:39



Bookmark and Share


    BrokenHearted
håller med föregående.. så känns det med mycket..
starkt..

måste passa på att säga att jag älskar att titta in på din sida då och då... för jag tycker om ditt sätt att skriva, alltid så mycket under ytan, så mycket att skrapa på, och kort och lättläst men djupt...
Tack käraste du:)
2005-10-02

  Smultris
Du denna dikt kan nog många relatera till....;-)
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan