Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem skulle dra upp dragkedjan i klänningen, om du inte fanns?

Vem skulle dra upp dragkedjan i klänningen
på morgonen
om du inte fanns?

Klia mig på ryggen
dit jag inte riktigt når själv?

Skylla mitt dåliga humör på
kärleksbrist och kyssa fram ett leende igen?

Vem skulle dra ner dragkedjan i klänningen
på kvällen
om du inte fanns?




Fri vers av Tina-sol
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-11 22:43



Bookmark and Share


  Blodros
nice!
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol