Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ganska torra

och rosorna har vissnat
i väntan på vatten




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 232 gånger
Publicerad 2005-10-01 23:03



Bookmark and Share


  Amy (F)
Stackars rosor. =/
Bortglömda rosor.
2005-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan