Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjudande?






Då jag är inbjuden till andra
blir jag som barn på nytt
be mig inte välja mellan olika alternativ

för mig är det som att välja
mellan kolera och pest

de som bjudit mig vet bäst själva
vilket som är att föredra




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 08:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Intressant. Det finns inbjudning och inbjudning. Vem är det förresten som bjuds? Är det den jag verkar vara eller är det den jag kan bli? Antingen är den inbjudande mycket djärv eller också har hän bara inte reflekterat så mycket. Och visst vill man slippe välje mellan saft och koler(n)a...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP