Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ord med lurigt innehåll av gunwale, inspirerte


Kritik på en text (252)





en annan känner
en som sägs
läsa ekonomisk medicin...

...jag tror det
är ungefär som
att istället för

modern operation, bara
såga av benet
rätt och slätt

det tar ju
så många fler
i anspråk för

operation och så
måste man köa
till operation, då

är det mer
ekonomi i att
bara ta fram

bandsågen och så
kan man korta
köerna, så att

kungafamiljerna slipper köa
i onödan på
lassa rätt et







Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-12 20:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
själv tror jag mer på gudrun, fastän jag satt i körka e hel timme idag och lyssnade på allsköns smörja om att jesus exempelvis var ett med gud och den helige ande och samtidigt intog sin rättmätiga plats på höger sida om sig själv som gud fader i himlen
2009-07-12

  dalida_bl
Gud är störs redan och föralltid...
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP