Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är käreken ett påhitt?

Det springs gatlopp
för att landa i en famn.

Innan krogen stänger.
Innan klockan tickat
Innan vi är gamla.
Innan döden tar oss.

Sedan landas det.
Sedan springs det vidare.
Sedan landas det.
Sedan springs det vidare.

Är kärleken ett påhitt?
Har vi glömt hur den ser ut?
Ser den olika ut för alla?
Ändrar den skepnad när vi springer?
Eller där vi landat?

Innan krogen stänger. Innan klockan tickat.
Innan vi är gamla. Innan döden tar oss.

Det landas. Det springs vidare.
I ett gatlopp för vad?




Fri vers av Tina-sol
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-12 22:20



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Kärleken är världens mest underbara påhitt, det gäller bara att våga svepas med när den sanna kärleken finner dig.
2009-07-12

  halmstrå
Jag tror kärleken är en realitet för den som stannar och faller i den.
2009-07-12

    ej medlem längre
I ett gatulopp för självbekräftelse?
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol