Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekan...


Solen -
som nyss lät sina strålar
värma mig

var det bara

för en kort minut?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-13 12:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Solens strålar finns där .....
2009-07-13

  sulimaa
DU ÄR solen hjärtat...tro aldrig annat...värmen flyr dig aldrig!
2009-07-13

  Glensan
Den kommer snart
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen