Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På bara en enda liten sekund...

Så lätt den glider
ur ens hand

den kommer
när man minst anar det
för att lika plötsligt
och ljudlöst
ge sig iväg

kvar finns drömmarna
som aldrig hann bli
det där ultimata
vi trodde oss ha funnit

kvar finns frågorna
utan alla svaren

vad var det som hände
när lyckan på
en enda sekund
bara vände

och kastade oss tillbaka
in i den bistra verkligheten

igen?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-13 12:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
väl skrivet....
2009-07-13

  sulimaa
Ibland tror jag man önskar den ultimata lyckan så starkt att man målar luftslott...men tack och lov så är slotten solida ibland...kramisen Anitha...
2009-07-13

  Aciom
Bra frågor av livets alla !
2009-07-13

  Glensan
Ja lyckan är inget man ka prenumenera på
lyckan är något man lånar tillfälligt på prov
2009-07-13

  Carola Bouvin
Det är just det där... man vågar nästan inte känna lyckan för då går den sin väg, märkligt. Fint förmedlar du!
2009-07-13

    tehdog
texten summerar rätt väl vad jag INTE vill ska hända. Stark.
2009-07-13

  Stefan Höglund
Kanske bara gått ut för frisk lufft eller kommer en annan åter.
2009-07-13

  Teresia Ridell
Känner igen..svårt att hålla lyckokänslan när vardagens stirder gör sig påminda.Men lika fort som den kan försvinna kan den komma åter !

Väl skrivit !
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen