Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves ansträngning?





...en viss del av livet
iallafall då och då

har jag försökt att vara
litet som andra

men det har i stort sett
varit att vara ute i ogjort väder

andra som försökt vara som mig
har icke heller de lyckats något vidare

kanske är det likaså bäst
att bara vara sig själv...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-13 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP