Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Det var en dag på stranden.
Som jag ville hålla dig i handen.

Bara en blick av dig får mig att le.
Men att se dig le är det finaste jag kan se.

Det finns inget jag kan matcha i din skönhet.
Allt står bara still i din närhet.

Du är en solstråle i mitt liv.
Du får mig att leva efter andra perspektiv.

Du är och kommer alltid att förbli...
...Fri.

Du är min ängel, du är min vän.
Och jag längtar tills jag får se dig igen.




Fri vers av mOe!
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-13 13:28



Bookmark and Share


  Mathias.F
vackert!
du har fått till rimmen på
ett fint sätt tycker jag
och det flyter på bra.
2009-07-13

    eva m h
Härlig känsla
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

mOe!