Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vunnit allt på lott, Utom en bra vinst

Det var en tår som for nerför kinden,
När jag hörde kärlekens ord i vinden.

Du ger mig styrka, du ger mig liv,
Du får mig att leva ur andra perspektiv.

Jag har vunnit allt på lott.
Men det är du jag önskar jag skulle ha fått




Fri vers av mOe!
Läst 270 gånger
Publicerad 2009-08-17 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mOe!