Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inga värmeljus i olika färger tända omkring mig i badet, däremot sjunger jag gärna för gummiankorna...


Aforism nr 948






Det finns tydliga nackdelar
i livet

det går inte att läsa
eller skriva i duschen

för det krävs
man ligger i egen smuts
i ett bad




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP