Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten handlar i första hand om vanlig fylla eller äktenskapets fajter


Aforism nr 947






Det är med illa mående
litet som med krig

det är obekvämt
och man måste stå ut
så länge det varar




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 19:41



Bookmark and Share


  peter markurth
ja du har en poäng,asg...
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP