Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försökte skriva en töntig poetisk text, men min vän tycker jag misslyckades nästan helt i min strävan


I stundens hetta






Hans heta läppar
mötte hennes

hon brände sig
inte alls på dennes

hans heta kyss
på hennes svala panna

kom som svar på en dröm
som den söta vätan ur en kanna

hans kärlek till henne
sände bränder av kårar små

i famnen hennes
medan de fått lust att gå

på upptäcktsfärd
över kropparnas härliga hud

han drömde lätt hon snart
skulle stå hans brud




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 21:43



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Tycker den var rktigt bra och söt =)
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP