Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introducing..

Jag är precis som ett vattenglas.
Jag går genom livet utan att göra något större intryck.
Är bara en i mängden, som en droppe i havet, jag gör varken från eller till.
Sekunden efter jag passerat dig har du redan glömt mig.
För jag är genomskinlig som ett vattenglas.




Fri vers av Tellie
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-14 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellie
Tellie