Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What you see is what you get

Vad du ser är vad du får.
Så är det.

Men ibland förstår man inte,
vad det är man ser.
Det kan ta tid.

Men då är det redan för sent.
Då har någon annan redan lagt ögonen på,
det som skulle varit ditt.




Fri vers av Tellie
Läst 299 gånger
Publicerad 2009-07-15 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellie
Tellie