Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min religion SF ( sunt förnuft)

Någon står vid
min port
men om
en annan skulle
få bestämma
så skulle han
krypa vid min toalett
och be om nåd att få
tvätta bort min skit

Nu är det ju inte

och tacka
sunda förnuftet för det




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-14 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan