Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte hjärta att lämna ut varken titel på texten jag kommenterat, eller ens poetens namn, ety jag vill skydda ett hittills gott namn o anseende...


Kritik på en text (256)







Usch, jag grinar verkligen illa
över att behöva läsa sådant här
fast det inte gör sig bättre
på utrikiska ens

om någon skall skriva sånt här
så borde det utgå en varning först
för den som är svagsint nog
att gilla visdomsord av olika slag

liknar sådana där moralkakor
som folk totat ihop för andra att följa
eller åtminstone ha som rättesnöre

jag älskar att skriva sån smörja själv
men jag avskyr
att läsa detsamba




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-15 13:10



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Mitt bröst är den trumma ur vilken orden flödade som föranledde denna kritik.

http://poeter.se/viewText.php?textId=904568

Moralkakor är intressanta bakverk. Nu var texten inte menad så, men ändå. Varför vill vi (jag?) så gärna föda andra med våra egna sanningar?

Tack Lodjur för att du tassar runt bland mina texter. Vissa avtryck väcker nya tankar.

2009-07-15

    Erika H
Rättesnören för andra att följa... texter endast vissa kan få skriva.
Tänk vad människor tycker så mycket... visst är det märkligt härligt!
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP