Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som känns

Nakenhet
är ett ord som kryper
under huden

Hat är ett ord
som
krossar liv

Kåthet är ett ord
som både syns
utanpå
och känns innanför

Kärlek
är ett ord som
får fötter
att lätta
och ögon att förblindas

Ord
känns ...




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-10-02 20:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här är formidabelt underbar och de två slutraderna sätter punkt med ett smack
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan