Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem sitter i gungan ? obs skriven utifrån fantasifylld poet

Det är lyckeli
och jag i en bubbelpool
utan skumt förflutet

Det viskas
dikter i bubblornas
frihet

Allt som går att tyda
är
ett fläckfritt
förspel

Tidens tand
tuggar i sig
av roligheter
det går
fort

Men smekningarna är
långsamma
som en stilla
vind i karibien

Pakterna på
ön är
intressanta
men osynliga

Gungan
hänger från ett
träd
och
är fylld utav fantasier




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-16 21:04



Bookmark and Share


  lyckeli
; )

förspel eller robinson?
Nice!
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan